12Drogist.nl maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Home » 12Drogist » Drogisterij examens

Drogisterij examens

Verkoop in de drogisterij

Verkoop in de drogisterijOm het werk te kunnen doen als verkoper in de drogisterij heb je hetdiploma Verkoop in de drogisterij nodig. Sinds januari 1999 vormt ditdiploma het basisdiploma van de drogisterijbranche en is het sindsdienverplicht gesteld. Wanneer je in het bezit bent van verkoop in dedrogisterij mag je onder toeziend oog van een gediplomeerde drogist ofassistent drogist geneesmiddelen die niet receptplichtig zijnafleveren.

Meer informatie over verkoop in de drogisterij of examens oefenen? Klik hier!

Assistent drogist

Assistent drogistAls assistent drogist mag je toezicht houden in een drogisterij wanneerde gediplomeerde drogist niet aanwezig is. Je mag klanten adviseren entoezien op de aflevering van niet receptplichtige geneesmiddelen.Wanneer je reeds in het bezit bent van verkoop in de drogisterij, isassistent drogist een logische vervolgstap.

 

Meer informatie over assist drogist of examens oefenen? Klik hier!

Oefening baart kunst

Zoals het spreekwoord zegt"oefening baart kunst" geld dit ook voor het de opleiding verkoop in dedrogisterij. Op assistentdrogist.nl bestaat de mogelijkheid meerkeuzevragen te oefenen voor het examen. Wanneer je meer oefeningen wilt kunje ook altijd een examenbundel assistent drogist of een examenbundel verkoop in de drogisterij bestellen om zo nog meer vragen te oefenen.