12Drogist.nl maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Home » 12Drogist » Drogisterij vacatures

Drogisterij vacatures

Wil jij werken in een drogisterij als verkoopmedewerker of werkster,misschien wel als assistent filiaalmanager of als filiaal manager? Drogisterijvacatures.nl is de ideale plek om vacatures te bekijken die beschikbaar zijn in de drogisterij branche. Op deze website staan niet alleen vacatures voor het werken in een drogisterij, ook de ondersteunende banen op een hoofdkantoor of als accountmanager in de drogisterij branche zijn op drogisterijvacatures.nl te vinden.

Werken als filiaalmanager

Zoek je werk als filiaalmanager in een drogisterij. Drogisterijvacatures.nl bevat vacatures voor een vestigingsmanager. Ben jij dus op zoek naar een vacature voor een bedrijfsleider in een drogisterij, dan zit je bij drogisterijvacatures.nl op de juiste plek. De filiaalmanager is meestal ook de gediplomeerde drogist in een drogisterij. Meestal staat er in de vacature voor de baan van bedrijfsleider van een een drogisterij of de diploma gediplomeerd drogist een vereiste is.
Bekijk alle beschikbare vacatures voor de functie van filiaalmanager
 

Werken als assistent filiaalmanager

Op zoek naar een baan als assistent filiaalmanager in een drogisterij? Op drogisterijvacatures.nl staan allemaal vacatures voor assistent vestigingsmanager. Wil je een fulltime of partime baan en werken in een drogisterij als assisent bedrijfsleider, moet je meestal in het bezit zijn van een de diploma assistent drogist. In de vacature voor assistent filiaalmanager staat meestal of de diploma assistent drogist een vereiste is.

Ben je bezig met de opleiding assistent drogist en moet je binnenkort op examen? Bezoek dan eens de website www.assistentdrogist.nl en bestel een examenbundel met 280 meerkeuze vragen op te oefenen voor het examen van assistent drogist.
Bekijk alle beschikbare vacatures voor de functie van assistent filiaalmanager

Werken als verkoopmedewerker

Wil je werken als verkoper of verkoopster in een drogisterij. Zoek je een baan als vulploegmedewerker of werkster of ben je op zoek naar een vacature als een week-end hulp. Drogisterijvacatures.nl is de plek om banen te vinden in de drogisterij. Als verkoopmedewerkster die werkzaam is in de drogisterij is meestal het diploma verkoop in de drogisterij vereist. Vaak wordt gevraagd tijdens een sollicitatie of je de cursus verkoop in de drogisterij wil volgen.

Wil je extra hulp bij je cursus verkoop in de drogisterij, bezoek de website www.verkoopindedrogisterij.nl en bestel de examenbundel met 250 meerkeuze oefenvragen.
Bekijk alle beschikbare vacatures voor de functie van verkoopmedewerkster